середу, 29 січня 2014 р.

Вебінари з розробки відео та онлайн-маркетингу в бібліотеці

Шановні колеги, для тих,  хто зацікавлений,перепост з БІбліотечного автобану про вебінари з розробки відео та онлайн-маркетингу
Обов'язково додайте до своєї коллекції  з маркетингу для бібліотек ці матеріали. 



Програма «Бібліоміст» провела низку вебінарів на тематику розробки ефективних відео та онлайн-маркетингу для бібліотекарів. Вебінари  проводились з жовтня 2013 р. по лютий 2014 р. 1 раз на місяць, запрошений тренер - експерт з розробки і просування відеоконтенту Володимир Гребьонкін. 

Теми вебінарів: 

1. Розробка ефективних відео (жовтень 2013)
2. Можливості Youtube (листопад 2013)
3. Корисні онлайн-сервіси і платформи (грудень 2013)
4. Вхідний маркетинг для бібліотек (Inbound-маркетинг) (січень 2014)
5. Розвиток особистого бренду бібліотекаря як частина бренду бібліотеки (лютий 2014).
Вебінари розраховані на тих, хто цікавиться створенням і ефективним просуванням відео онлайн, зокрема про бібліотеки і для бібліотек, та хоче здобути необхідні творчі та технічні навички.
Інформація про тренера: Гребьонкін Володимир Петрович - колумнист інформаційної агенції «Регіональні новини» (regionews.com.ua), порталів Нова Україна (novaukraina.org.ua), ОГО (ogo.ua), тренер із нових медіа, аккаунт-менеджер social & digital media agency GreenPR Ukraine, що спеціалізується на просуванні в Інтернеті та соціальних мережах тренерів 

Запис першого вебінару "Розробка ефективних відео"  SaveFrom.net(30 жовтня 2013 р.) можна переглянути на YouTube-каналі програми "Бібліоміст".




Запис другого вебінару "Можливості YouTube" SaveFrom.net (26 листопада 2013 р.) можна переглянути на YouTube-каналі програми "Бібліоміст". 



Запис третього вебінару "Корисні онлайн-сервіси і платформи" (13 грудня 2013 р.) можна переглянути на YouTube-каналі програми "Бібліоміст".



Запис четвертого вебінару "Вхідний маркетинг для бібліотек" (16 січня 2014 р.) можна переглянути на YouTube-каналі програми "Бібліоміст".

Запис п'ятого вебінару "Розвиток особистого бренду бібліотекаря як частина бренду бібліотеки" (5 лютого 2014 р.) можна переглянути на YouTube-каналі програми "Бібліоміст".


Немає коментарів:

Дописати коментар

Вас может заинтересовать

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...